Kategori: Blogg

Kontakt

Sjokoladebudet flyr innom med sjokolademail via

media@ektesjokolade.no | sjokoladeprinsessen@ektesjokolade.no | bestilling@ektesjokolade.no

Jeg er veldig takknemlig for å motta mail, hvis noen mail ikke blir besvart, er dette meget beklagelig. Jeg gjør så godt jeg kan for å besvare så mange jeg kan.

Jeg kommer til å sette opp en mulighet for å lese hvilken spørsmål og svar som går igjen mest med direkte link til tidligere innlegg. Her er det bare å kose seg!

SjokoladestjernerSjokoladeprinsessens stjerner er bloggerne som skriver innlegg og legger ut innlegg på denne bloggen. Følg med å se hva som skjer!

For dere som er nye til Sjokoladeprinsessen bloggHei, for dere som er nye til sjokoladeprinsessen bloggen min består den av livet mitt, fantastisk opplevelser og deilig sunn sjokolade :)Venninnen min Martine til venstre og meg til høyre :)

Det hele startet på en onsdag. Jeg og hjelperne mine skriver om masse forskjellig som skjer hver dag.

Blant tidligere kvalitetsinnlegg finner du intervju av musikk artister, kjendiser, designere, Moods of Norway fashion show backstage, sjokolade cat-walk, musikk, helikopter tur over Holmenkollen, Oscar utdelingen og masse mer!Madcon Yosef med en munn full, thihihi :D

Moods of Norway designer Simen Staalnaacke, superhyggelig kar!Arve Tellefesen under VM, med fiolinspill.Var oppe hele natten under Oscar utdelingen :)

Vi så Black Swan for å se om den virkelig fortjente en Oscar, og den var virkelig bra :)


Andrea ♥ til venstre og meg til høyre (forbreder oss til helikopter tur).

Over holmenkollen under VM, fullpakka stadion!

Mye kommer til å skje fremover, så følg med og...

God fornøyelse!

Sjokoladeguden rystet! Hvordan kan noen prøve å kidnappe små løveunger!!!

Hei,

jeg leste nettopp en artikkel om noe som har plaget meg i lang tid. Den bragte frem minner...Jeg var en tur i Afrika, og så en merkelig mote. Det var sko, vesker og tepper laget av leopard, løve og skinnet til andre store kattedyr!

Ettersom helt unødvendig plaging og drap av levedyktige ville dyr byr meg kraftig imot, følte jeg at dette må gjøres noe med det.Fant fort ut at disse dyrene både smugles, og drepes for skinnets skyld...

Her er bror og søster (to sjeldne berberaløveunger) som nettopp fikk moren drept i et forsøk på smugling.

Trykk på den søte tassen over for å lese artikkelen om de 2 ungene.

Hva tenker dere??? Her burde noe gjøres!

Nytt design, nye bloggere, nye opplevelser!

Hallo!

Jeg vil fortelle dere at i neste uke kommer det et nytt fint design, nye topp bloggere skal begynne å blogge på sjokoladeprinsessens dagbok og nye opplevelser blir å lese om. Dette blir spennende! Kommer tilbake om ca. en uke, så følg med♥

I mellomtiden synes jeg dere skal kose dere med fint vær og deilig sjokolade fra sjokoladeprinsen.

Første sommerfugl!

Heihei!

I dag er jeg endelig i litt bedre form. Har vært på skolen, noe som faktisk var veldig koselig. Alltid fint å komme på skolen etter en periode uten et sosialt liv. Snøen smelter, sola skinner og vi koser oss med kaffe og kjeks. Her har dere noen bilder fra skoledagen i dag! 


Forresten, jeg så min første sommerfugl i dag og ble sykt glad! Nå er våren her. Endelig♥

Wish I was here

Hei! ♥

Håper alle har en spennende søndag, det har nemlig ikke jeg. Jeg er syk og tilbringer dagen inne. Slapper av, gjør lekser og ser på one tree hill. Koser meg også med sjokoladeprinsen. Har et lite håp om at den kan gjøre meg bedre!

Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg var her med mine to søstre: (Kroatsia for et halvt år siden)
Hvor skulle du ønske du var akkurat nå? 
Filmanmeldelse - I am number four

I am number four er en thriller/ science fiction/ action film. Jeg personlig er ikke spessielt fan av science fiction, men denne filmen var faktisk bra! 

Positive sider: Jeg likte senene med romatikk. Det gjorde til at det ikke ble for mye science fiction. Ellers var det også en del hverdagslige ting i filmen som gjorde den bra. Jeg skvatt sykt under omtrent hele filmen og lo en del. Den var spennende og når filmen var ferdig kjente jeg at jeg var litt irritert over at jeg må vente såpass lenge for og få se neste film - om den kommer. Slutten var ikke en ordentlig slutt, så regner med at det kommer en 2'er!

Negative sider: Det ble litt for mye umenneskelige greier. Jeg følte det ble en blanding av Twilight, Avatar og Gone, eller noe. 

Alex Pettyfer i hovedrollen. Litt småkjekk da.

Dette mener avisene om filmen:Dette mener jeg:


I am number four fikk meg til å le, hoppe i stolen av redsel, surre skjerfet rundt øynene mine, undre og få lyst til og se fortsettelsen. Med andre ord, den fortjener 5!

Outfit i skibakken

Hei!

I dag har jeg vært i skibakken. Det har vært kjempe fint vær og jeg har virkelig storkost meg!
Etterpå skal jeg på kino, "I am number four". Jeg skal skrive en filmanmeldelse om den senere i dag eller i morgen, så følg med!
Har du sett filmen? Er den bra?


Today's outfitXoxo sjokoladeprinsessen

Lese din blogg? Legg igjen navnet på bloggen din som kommentar

Sitter her og spiser sjokolade, og fikk lyst på forslag til nye blogger som jeg kan lese.

Legg igjen navnet på bloggen din i kommentar feltet, så kommer jeg innom!

Morgenjobb og russerevy
God morgen!


Nå sitter jeg i sofaen og er barnevakt for to supersøte jenter. Vi har akkurat spist frokost og snart skal vi gå til skolen. I dag skal jeg på russerevy! Tror det blir veldig bra. Når revyen er ferdig skal jeg hjem for å være med to Bulgarske jenter, som skal bo hos oss til søndagen. Det er et skoleprosjekt vi har med en del andre skoler rundt om i verden. Veldig spennende! Gleder meg til å møte dem. Kan skrive et lengere innlegg om det senere.

Det er blå himmel og sola skinner. Håper den skinner hos dere også. Ha en strålende dag!

xoxo sjokoladeprinsessen

For en fantastisk dag!

Nå har jeg kommet hjem fra en flott skitur. Håper alle har hatt en like fin dag som meg. Jeg anbefaler alle en dag som dette, før snøen smelter helt! Her er bilder fra dagen. Hope u like!På turen møtte vi en stor barneskole. Der var det jo selvfølgelig med noen sjokoladeglade mennesker på turen! Fikk tatt to bilder av to søte. Hun ene holder sjokoladeprinsen -frihet. Hun med den rutete jakken er naboen min, hils på Silje dere!♥Også over til noe utrolig! Denne gutten går i 5. klasse. Jeg har markert det lille hoppet og der han ca. landet. Han var drøy!!! Sykt flink :) 


Også skulle jeg vise han hvem som var sjefen. Hvem som var best, ikkesant! men det var vel ikke så lurt...


Nei, ikke lurt.


Hehe..


Ikke spør meg om hva som skjedde da jeg fikk reist meg opp igjen..

På slutten av turen fikk venninnen min, Martine en telefon fra Justin Bieber. Som vanlig. Han ringer HELE tiden..

 

Har dere gått på ski i år? Likte dere bildene?

Hva bringer morgendagen?

Hei! 

Snøen begynner å smelte, i morgen binnes ski på bena og 300 elever skal på skitur på fjellet. Våren begynner å nærme seg, så nå må man nyte den siste tiden med snø! Det blir grillet pølser ved bålet og sjokoladeprinsen skal selvfølgelig være med. Forhåpentligvis blir solbrillene også tatt i bruk. Gleder meg til en forfriskende dag i naturen med herlige venner.Ønsk meg god tur!
Jeg kommer til å ta en del bilder, så følg med i morgen! 

xoxo sjokoladeprinsessen

MOVIE WEEKEND - Rabitt Hole
Jeg ble inspirert når Andrea leide en film og fikk lyst til å dra på kino.

Har hørt en del om Rabbit Hole med han der fra Love Happens, hva het han igjen......ah, Aaron Eckhart!  Flere av venninnene mine synes han er kjekk til å være oppi åra, og Nicole kidman holder seg skikkelig bra!

Bilder fra filmen:


Her på pressekonferanse.

Denne filmen var virkelig en følelsesmessig opplevelse, både Ida og jeg ble skikkelig revet med og rørt til tårer flere ganger. Slutten var litt brå, men veldig bra skuespill fra begge hovedrollene. Ida og jeg trøstet oss med deilig sjokolade i tårefylte øyeblikk, hehe ;)

Dette mener avisene om filmen:Jeg gir filmen karakter: 4 av 6 Sokoladeprinsen plater! Se den hvis du er i det humøret :)

 (Vi hadde begge på oss fine outfits i kveld, men vi glemte kamera så jeg laster opp outfits imorgen)

Love you!

♥ sjokoladehilsen,

 

 

HVIS DU TRYKKER PÅ BILDET UNDER, KOMMER DU TIL FILMOMTALE AV "BLACK SWAN" MED NATALIE P.


Surprise!
God morgen ♥
I går hadde Martine ( klikk for tidligere innlegg) bursdag. Jenta ble 16 år, og dette måtte jo feires!

Noen av vennene mine og jeg hadde planlagt en liten overraskelse-bursdagsfeiring. Med en gang skolen var ferdig dro vi hjem til meg for å lage mat, bake kake, dekke bord, pynte og ordne oss selv. Da kvelden kom, kom Martine også. Hun hadde nettopp vært på dansing og ble kjørt hjem til meg av den snille moren hennes. På vei fra dansing til meg, hadde hun et skjerf rundt øynene, så hun ante ikke hvor eller hva hun skulle. Martine kom forvirrende ut av bilen og alle jentene sto på trappa for å gratulere henne med dagen. "Surprise!" Haha, gøy å se hvordan folk reagerer på overraskelser. Selvfølgelig er det også gøy og være den som overrasker.

 
Gratulerer med dagen som var i går, Martine og takk for en fin kveld ♥


xoxo sjokoladeprinsessen

TSUNAMI, min gode venn Chris er i Japan nå!!!! Jeg er med hjertet i halsen!!!

Når jeg fikk høre om jordskjelvet i Japan med en richterskala på 8.9 fikk jeg hjertet i halsen!!!!

Min gode venn Sjokoladeentusiasten Christopher (under med kokkelue på et sjokoladekjøkken) er i Japan i dette øyeblikk!!!Jeg prøvde å ringe han, men ikke noe svar...SÅ SENDTE JEG SMS!Skaden er sinnsyk! Under har lagt til nye bilder av området.


Kart av Japan...


Chiba-området, platene på veien har blitt presset sammen.


Byggning er kollapset i Sukagawa i Fukushima.


Oljeraffeneri i flammer (under fra Japansk TV)


TSUNAMI-vannet sveper med seg alt inkludert hus i flammer

Tsunami kunst

Ambulanser samler seg utenfor Kudan Kaikan i Tokyo, hele taket på skolen kollapset!

Keramikkbutikk eier i Tokyo sjekker skaden på butikken sin

Parkingshus som kollapset etter det GIGANTISKE JORDSKJELVET


Hokkaido øyen i nord japan er overfylt med vann!

Alle skal ringe sine kjære og venner...litt som med meg og Chris...Japansk TV, hele lufthavnen er i vannet i Sendai, Japan.

Tsunami bølgen forflyttet bilene som lekebiler rundt i Hitachinaka

Sendai nordøst i Japan, ble biler og fly kastet rundt som leketøy!

Mektig vegg av vann raserer husene i Natori

Bakken deler seg!

Supermarkdet i Yabuki...

Når man ser alt dette forstår man lett bekymringen min for Sjokoladeentusiasten Chris...

Her er svaret jeg fikk på SMS og E-mailen han sendte :) heldigvis!!!Her er teksten over...bildet ble litt lite..

Just letting you know that I am safe and sound after the massive earthquake that just hit Tokyo. Was inside a 5-star hotel at the bottom so was very safe. It shook like madly for around 5 minutes. We all got under the dining tables to protect ourselves. 

Shou's videogame collection in his house is all destroyed. Will report back with more details probably.

YESSS!!!

Så ALT HELDIGVIS I ORDEN MED CHRIS!!!

Synes synd på alle de som det ikke gikk så bra med :(

 

I kveld skal vi til CHANELS LANSERINGSFEST, så følg med :)10.03.11Kjærestekos

Hei!

I dag har jeg vært hos kjæresten min, ca en uke siden sist. Alltid så koselig å være med han, bare det å ha kjæreste må være det beste i hele verden. Vi har vært sammen i 2 år og 3 mnd, og lenger skal det bli ♥

The worlds greatest :)

I morgen skal jeg, bestevennen min Henriette, Angelica og sjokoladeguden på Steen & Strøm åpningen av Chanel. Det blir nok supergøy! Kameraet blir selvfølgelig med, så følg med i morgen.

 

Xoxo Andrea

For dere som er nye til Sjokoladeprinsessen blogg

Hei, for dere som er nye til sjokoladeprinsessen bloggen min består den av livet mitt, fantastisk opplevelser og deilig sunn sjokolade :)Venninnen min Martine til venstre og meg til høyre :)

Det hele startet på en onsdag. Jeg og hjelperne mine skriver om masse forskjellig som skjer hver dag.

Blant tidligere kvalitetsinnlegg finner du intervju av musikk artister, kjendiser, designere, Moods of Norway fashion show backstage, sjokolade cat-walk, musikk, helikopter tur over Holmenkollen, Oscar utdelingen og masse mer!Madcon Yosef med en munn full, thihihi :D

Moods of Norway designer Simen Staalnaacke, superhyggelig kar!Arve Tellefesen under VM, med fiolinspill.Var oppe hele natten under Oscar utdelingen :)

Vi så Black Swan for å se om den virkelig fortjente en Oscar, og den var virkelig bra :)


Andrea ♥ til venstre og meg til høyre (forbreder oss til helikopter tur).

Over holmenkollen under VM, fullpakka stadion!

Mye kommer til å skje fremover, så følg med og...

God fornøyelse!

Første smak av Sjokoladeprinsen

I dag har jeg vært på skolen med blant annet min kjære Martine. Jeg synes det var for dumt at Sjokoladeprinsessens bestevenn aldri har smakt Sjokoladeprinsen før. Så prinsesse rett på sak, her er intervjuet vi lagde, første smak av Sjokoladeprinsen.
Hva er det første du tenker på når du ser sjokoladeinnpakningen?
Martine: Jeg tenker at den er fin, annerledes. Den ser eksklusiv ut med gullskrift og krone. Også er det en veldig passelig størrelse.

Hvordan er forventningen til smaksopplevelsen?
Martine: Det står at det er deilig og sunn melkesjokolade så jeg forventer noe godt. Ikke at den smaker som freia melkesjokolade siden den sjokoladen her er jo sunn, men den ser så delikat ut, så jeg forventer en god smaksopplevelsel!

Hvordan smakte sjokoladen?
Martine: ?kan jeg ta litt mer? ? sier Martine og strekker hånden sin for å ta en nydelig bit til.

Kommer du til å spise mer av Sjokoladeprinsen, hvorfor/hvorfor ikke?
Martine: ja, den var kjempe god! Det er jo vitaminer i den og sånt og jeg er ei jente på 16 år og tenker mye på å holde meg i form. I og med at jeg elsker sjokolade, var dette en veldig bra kombinasjon.

Er dette en sjokolade du kommer til å anbefale videre?
Martine: jajaja!
Martine og Sjokoladeprinsessen


Martine, Ingvild og Silje

Xoxo Sjokoladeprinsessen

Fuuun!

Hey!

Hadde 2 teaterforestillinger på skolen i dag, og skal ha to i morgen. Litt slitsomt, men mest gøy. På skolen setter vi opp alladin, og jeg er Jasmin. Kjæresten min, Axel, er Alladin, så det er jo bare perfekt!!! ♥Nåå skal jeg hoppe i seng, sov godt alle lesere.

 

Xoxo Andrea

H & M åpning på Bogstadveien
Woohoo, det var åpnngsfest av den nye H&M butikken på Bogstadveien igår! På fredag skal jeg noe lignende for CHANEL :)

Mikke Mus solbriller, til høyre har vi en meeeget kreativ designer..Venninnen min Fam Irvoll med blått hår.

Modellvenninnen min ble mor i ung alder og ser fabolous ut :)

Live musikk!


Kvinnelig dj. på KVINNEDAGEN! ♥


En bekjent av meg som blogger om fashion Nathalie Helgerud, kanskje dere så henne i Oslo girls...

Lokal modell

Trench coat gjengen.Og tilsyvende og sist, min modellvenninne fra Montebello...thihi Malin. (Hun er underage, så det kan umulig være alkohol hun har i glasset sitt...hmm, sikkert Mozell eller no´ :)

xoxo Sjokoladeprinsessen

LunsjNAM!

Xoxo sjokoladeprinsessen

08.03.11PøKahontas

Kanskje fordi jeg er litt trøtt, men HAHAHA!

:D

Deilig dag

Trenger jeg å si mer? Deilig å slappe av midt i all skolestresset ♥

 

Xoxo Andrea

Pakke i posten
Da jeg kom hjem fra skolen i dag fant jeg noe i postkassen. En pakke!Pakken var fra E.l.f (Eyeslipsface.no). For noen dager siden bestilte jeg sminke derfra. Det er billig, bra og ordentlig. Det er som oftest der jeg bestiller sminke når jeg trenger små ting som gjør hverdagen min litt bedre.Denne gangen var det blant annet dette jeg falt for da jeg bladde igjennom side etter side med sminke på hjemmesiden deres.


For de Paradise interesserte: I kveld 21:30 på Tv3, er det sesongstart på Paradise hotel! Det blir rare krangler, heftige diskusjoner og ikke minst uventede svinger i spillet. Her er årets deltakere:Når den tid kommer skal jeg slenge meg i sofaen forran Tv og kose meg med sjokoladeprinsen. Har dere planer om å gjøre det samme?Xoxo Sjokoladeprinsessen

Helikoptertur!

Himmelen var blå, sola skinte, Therese Johaug og Marit Bjørgen tok gull og sølv på 3 mila i VM, holmenkollbakken var full med mennesker fra verden over, og vi skulle sveve avgårde med vinden i et lite helikopter. Kunne det bli bedre?


Etter en kjøretur og en liten gåtur fant vi helikopteret vi hadde gledet oss til å se.Andrea og sjokoladeprinsessen


Alle kjente at det kriblet litt ekstra i magen da vi lettet fra bakken. For en spennende opplevelse!


Jeg så utsikten og tenkte at dette er virkelig å anbefale. En helikoptertur er og blir et minne for livet.


Haha, sykt gøy å se hvor lite alt ble der nede!


sjokoladeguden i luftaTusen takk for en strålende dag!
xoxo sjokoladeprinsessen

Nyter den sunne sjokoladen

Hey allesammen!

Nå er jeg hos Henriette, og vi koser oss med Sjokoladeprinsen. Vi skal overnatte i kveld, og nyte masse sjokolade i mens vi ser film. Kos dere i kveld ♥

Xoxo Andrea

Krysser fingrene for fint vær!

I morgen skal jeg og Andrea (trykk på navnet hennes for å sjekke ut bloggen hennes) på Helikopter tur over Holmenkollen!! :D
hi hi Jeg gleder meg noe utrolig!

Så Krysser da fingre for sol og vindundelig vakkert vinter vær ^_^//
værmeldingen til yr.no lover bra :) men man vet jo aldri : /

Vi får se hva som skjer :)

xoxox Sjokoladeprinsessen

Gullguttene vant men...

Idag tenkte jeg at jeg skulle få med meg utdeling av gullmedaljer, men det var SYYYKT kaos av mennesker, så jeg endte opp med å ta det helt med ro over en varm sjokolade med søøøte Ida ♥

Bildet under viser tilstander :)

*facsimille VG (fant bildene på vg.no, ettersom man kunne miste kamera i menneskekaoset :)


Hmm...gullguttene har hatt på seg noe som ser ut som prinsessekroner, liss.??? hehehe!!!

 

Vi snakket om å ta en prat med yosef fra madcon, lurer på om han skal noe spess imorgen? kanskje vi burde sjekke ut det imorgen kveld? :)

03.03.11

"Black Swan" film sett :)

Okeey,

 

jeg er tilbake! Begynner å bli sent faktisk :)

 

Filmen var bare heelt utrolig, venninen min ida ble så rørt at hun begynte å gråte, søøøt ♥ Noe av det beste skuespillet jeg har sett på kjempelenge?utrolig nyyydelig film :)

 

 

-Hvis jeg skulle utsette noe på filmen måtte det være at vi fikk se litt kjipe ting under kampen med å ta inn det mørke for å bli den sorte svanen :( pluss at man ikke alltid skjønte når ting var virkelig og når det var inne i hodet til Natalie?satt likevel HELT klart igjen med en følelse av å ville se mer når filmen var over :)

 +Pene, uskyldige og elegante Natalie Portman er virkelig dyktig ♥ (hun fortjente virkelig den oscaren, for å se hvordan hun så ut på den røde løperen er det bare å trykke på bildet over :). Jeg levde meg så inn i filmen og det rivaliserende vennskapet at jeg glemte at det var film!

 +Jeg er glad i dans, men for de som tenker at denne filmen er kun for de som elsker dans og ballett så tar dere feil. Fillmen er som "et vidunderlig univers" som bare MÅ oppleves :)

 


Karakter, mmm...5 av 6 SJOKOLADEPRINSEN PLATER!!!

 

Vennen min Ida ville oxo skrive om filmen, så har dere 2 tilbakemeldinger :)

 

♥ sjokoladehilsen,

 

xoxo Sjokoladeprinsessen

 

IDA HER:

 

Black Swan er et nydelig mesterverk av en film:) <3

Elsket dramaet, hva som foregår inne i hodet til hovedrollen og forvandlingen som skjer gjennom denne filmen. Skjedde så mye spennende, og man lever seg skikkelig inn pga. utrolig bra skuespill! Natalie Portman minner om Audery Hepurn, superclassy, pen og dyktig<3
Ballettdanserne var så pene, fantastisk sminke og kostyme!

 

Her er det avisene sier om filmen...

 

 

En absolutt må-se film for både gutter og jenter! (selv Mix og André likte den).

 

Hjertelig sjokoladehilsen,

 

Ida-girl!

 

Under har vi skrevet litt mer detaljert om hva filmen handler om:

Vi får innblikk i Ninas liv, en ballerina ved New York ballettkompani. Nina får endelig den store sjansen hun har ventet lenge på, hun får hovedrollen i åpningsproduksjonen for den nye sesongen som er en fornyet utgave av Svanesjøen. Det er en tøff bransje og hun får en ny danserival: Lily. Med store forventninger og krav fra både en overbeskyttende mor og en krevende regissør som legger vekt på at Nina må slippe seg mer løs, blir det til tider litt for mye for henne. Etter hvert som de to unge danserne utvikler et merkelig vennskap gjennom rivaliseringen, blir Nina mer og mer kjent med den mørke siden ved seg selv - med en konsekvens som truer med å ødelegge henne.

"Black Swan" før filmen :)

Idag skal jeg, henriette, anne, andre, ida og mix på kino!

 

Henriette er skikkelig flink med sminke :) anne og andre er søsken (foreldrene har gitt ungene a-navn). Ida er skikkelig kul, og down to earth! Mix heter egntling Michael, men alle kaller han for Mix, because he likes to mix it up! :) Mix er så rar, han liker å spise smeltet sjokoladeprinsen med peanøtter på popcornet sitt!!! :P

Han kan være litt full av seg selv noen ganger, og da hjelper det ikke akkurat at han er modell og DJ.

 

Uansett, vi skal se Black Swan, den nye filmen med Natalie Portman, den skal visst være veldig bra, hun gjorde det bra på Oscarutdelingen :) Litt farlig å ha høye forventninger, hmm...

 

Vi skal ta med oss masse Sjokoladeprinsen plater og momse i vei :)

 

Jeg gleder meg, skal fortelle dere hva jeg synes når jeg har sett den (skal ikke røpe noe til dere som ikke har sett den enda, hehe)

 

Men vi må løpe, snakkes senere! xoxo

 

Sjokoladeprinsessen <3

02.03.11Spørsmål og Svar.

Hey :) For dere som er nye på bloggen er det noen KULE KVALITETS INNLEGG I ARKIVET :)

-de fleste spørsmålene jeg får er om den sunne sjokoladen (Alle skal få! Store og små!)...og her er svarene.

Hvilken butikk har sjokoladeprinsen kommet ut i? :)

Er det greit for de som allergiske mot fruktose og spise sjokoladen?

Det er ikke noe fruktose i sjokoladen!

Kommer dere med laktose fri sjokolade?

Min favoritt sjokoladeoppfinner jobber med laktosefri sjokolade, og den smaker nyyydelig ♥

Jeg er alvorlig allergisk mot nøtter, inneholder sjokoladen spor av nøtter?

Det ble bestemt at det skulle være pålagt å skrive "kan inneholde spor av nøtter" av juridiske grunner, selv om den ikke gjør det! Ingen vil risikere søksmål, i tilfelle noen sier at de har fått i seg nøtter gjennom den selv om den ikke inneholder spor av nøtter :)
Hva er forskjellen på de forskjellige sjokoladene? f.eks. pro og frihet?

Sjokoladeprinsen (også kalt Sjokoladeprinsen PRO) har probiotiske kulturer som biola og aktivia. De motvirker kviser (candida i magen som forårsaker kviser), balanserer fordøyelsen og styrker immunforsvaret. Sjokoladeprinsens frihet har litt mer næringstoffer, type mineraler og vitaminer og er uten tilsatt sukker.  Du kan finne mer om de om du trykker på bildet under :)

Hva skal de som ikke tåler maltitol spise?

Hvis du ikke tåler maltitol kan du spise Sjokoladeprinsen (Sjokoladeprinsen PRO), den inneholder ikke maltitol ;)

Hei fantastiske sko, hvor kjøpte du de?

Skoene er enda ikke kommet ut, fordi de tilhører Moods of Norway sin nye kolleksjon. Når de kommer ut kan de kjøpes på Super Duper Store eller en hvilken som helst butikk som fører deres varer ;)

Det var alt jeg rekker! Hvis du har spørsmål til nye innlegg eller ting jeg ikke har rukket å svare på, er det bare å skrive de i kommentar feltet så skal jeg gjøre mitt beste for svare på så mange som mulig :)

xoxo Sjokoladeprinsessen

Synes denne videon var fin...

Vakkert egentlig ♥

01.03.11Andreabadendyck.blogg.no ´s sjokoladeeventyr :)

Heeeey :) åssen går det? :)

Andrea er tilbake fra turen i Looooondon! Hun visste meg bilder fra Harrods som er full av fashion goodies ♥ og kom hit for å bli min nye Sjokoladehjelper and bff og ikke minst en sjokoladeprinsesse stjerne! Skikkelig down to earth og hyggelig jente i grunn :)

Vi spiste sjokoladeprinsen og koooooste oss masse. Senere i uken skal vi ta en helikoptertur over VM og møte noen kjendiser, det skal bli superkuuult.

Hvis dere har lyst til sjekke ut bloggen hennes er det bare å trykke på bildet under :)

Strålende bilde av Andrea :)

Vi satte oss ned å storkoste oss, og før vi visste ordet av det forsvant alle de deilige sjokoladene, mmm..YUMMY!Verdens heeeldigste jente ♥ HOLDER EN GIGANTISK SJOKOLADEPRINSEN PLATE!!!

Vi kommer til å blogge BIG TIME om alt som skjer!

Hjertelig sjokoladehilsen

xoxo Sjokoladeprinsessen

28.feb.2011

OSCAR 2011: Den røde løpers mest grådige velkledde :)

For dere som gikk glipp av Sjokoladeprinsessen WEEKEND CHOCOLATE + FASHION = Chocolate LOVE, så ligger den under alt som har med OSCARS UTDELINGEN å gjøre.Bare å trykke på Sjokoladeprinsessen headeren og scrolle nedover, mmmhm! ♥
Goodie bags til 419000,- kroner ble delt ut under oscaren!!!

Lurer på hva de inneholder, thi, hi :)

Her er de mest velkledde fra Oscars utdelingen (med detaljer :)

REESE WITHERSPOON

Høy hestehale og Neil Lane emerald -og diamant ørreringer.
Neil Lane diamanter og platinum armbånd.

Neil Lane emerald -og diamant ring.

Hele figuren :)


NATALIE PORTMANN (sjekk ut de herlige detaljene :)

Tiffany & Co. rubin farvede øreringer med rose-skårede diamanterTiffany & Co. diamant ring av Jean Schlumberger og Roger Vivier "Boite de Nuit Caviar" clutch.Ikke noe scchko som Jimmy Choo :) lilla sandaler kjøpt på Macy´s.

Hele figurenMan glemmer nesten at den unge kommende moren er gravid, plomme farvede silkekjolen dekker det ganske bra :)

SANDRA BULLOCK

Harry Winston diamant ørreringerVintage Harry Winston fint diamant armbånd, med en "slank" og avlang rød clutch.Hel figur!

AMY ADAMSCartier platinum og diamant-kjede med et utskåret 33.24 karat emerald verdt 1.390.000,- kr.

2 karat diamant øreringer verdt 197.000,- kr. (Noen shopper med dype lommer :)Cartier Platinum og diamant Haute Joaillerie hemmelighet se armbåndet med 30.75 karat skåret emerald verdt 5.800.000,- kroner!!! (du kan velge, hus eller armbånd? :)Hele figuren

HALLE BERRYNeil Lane diamanter og platinum dråpe-ørreringer, totalt 20 karat verdt over 4 millioner kroner!!!Swarovski-krystall belagte detaljer på Marchesa ballkjolen.

En utrolig Neil Lane med fin og farget diamant og platinum cocktail ring med tilsammmen 12 diamanter verdt 250000,- kr.

hel figur ♥

GWYNETH PALTROWLouis Vuitton "L´Ame du Voyage" høye smykke-ørreringer, med diamanter og farvede stener på gyllent gull!Louis Vuitton "L´Ame du Voyage" høyt smykke-broche med diamanter og farvede stener på gyllent gull.Brian Atwood gull "Martina" pumps!Heeeel figur, Oscar statue look ♥ :)

JENNIFER HUDSONNeil Lane 10 karat diamanter lange ørreringer verdt 127000,- kroner.Høyre hånd: 2 Neil Lane vide platinum og diamant armbånd, totalt 100 karater verdt 1700000,-
Venstre hånd: 35 karat diamant og platinum blad-formet armbånd verdt 1260000,- kr og en fancy farvet diamant ring verdt 1680000,- kroner.Hel figur, fantastisk farve!Diamanter og platinum Neil Lane båndsamlede ørreringer :)Bottega Veneta krokodille knute clutch og diamant og platinum Neil Lane cocktail ring og armbånd!Hel figur ♥

PENELOPE CRUZ27k diamanter fra merket Chopard, dette er "lyskrone" øredobber.Hel figur

NICOLE KIDMANMeget klassisk Fred Leighton halskjede sammensatt av 150 karats diamanterElegant hestehale, enkel og greiCoral Pierre Hardy sandaler med åpent vindu forranHel figur :)

JENNIFER LAWRANCEKaskade blondt hår :)

Chopard 16 karat gule strålende skårede diamant armbånd i platinum.

Likte du antrekkene? ;) Hvis dere ønsker flere antrekk er det bare å si ifra :)
OSCAR INTRO

For dere som gikk glipp av Sjokoladeprinsessen WEEKEND CHOCOLATE + FASHION = Chocolate LOVE, så ligger den under alt som har med OSCARS UTDELINGEN å gjøre.

Bare å scrolle nedover :) mmmhm!

En natt med Oscar nominasjoner

Yes! da har jeg vært oppe i hele natt igjen for å få med meg oscar utdelingen.

Alt for mine lesere! :)

Showet ble presentert av Anne Hathaway (Alice in Wonderland) og James Franco (127 timer) og avsluttet av et kor som sang "Over The Rainbow".

Filmen om hvordan facebook oppsto vant med beste manus, under har jeg skrevet hele listen med alle filmene som vant :)

"And the Oscars go toooo..."

De 2 første prisene ble presentert og delt ut av Tom Hanks.

Beste kostyme designDe som sto bak "Alice in Wonderland"

Beste foto

Wally Pfister for "Inception"

Beste kvinnelige birolleMelissa Leo for "The Fighter" Klarte å si "F#"$!" på direkte sent tv...

Beste animasjons filmToy Story 3 (var også nominert for beste film).

Beste original manusColin Firth (til venstre) med i Kongens tale gav en vakker takke tale, hvor han mottok prisen på vegne av alle som stammer verden over. (Han stammet selv da han var liten). Stamming var endel av filmen Kongens tale :)

Under har jeg skrevet en komplett liste av alle filmene som vant!

BESTE FILM

Kongens Tale

 

BESTE MANNLIGE HOVEDROLLE

Colin Firth for Kongens Tale

 

BESTE KVINNELIGE HOVEDROLLE

Natalie Portman for Black Swan

 

BESTE MANNELIGE BIROLLE

Christian Bale for The Fighter

 

BESTE KVINNELIGE BIROLLE

Melissa Leo for The Fighter

 

BESTE REGI

Tom Hooper for Kongens Tale

 

BESTE ORIGINALMANUS

David Seidler

 

BESTE TILRETTELAGTE MANUS

The Social Network

 

BESTE ANIMASJONSFILM

Toy Story 3

 

BESTE FREMMEDSPRÅKELIGE FILM

I En Bedre Verden

 

BESTE FILMKLIPP

The Social Network (Facebook filmen)

 

BESTE KUNST REGI

Alice in Wonderland

 

BESTE KOSTYME DESIGN

Alice in Wonderland

 

BESTE SMINKE

The Wolfman

 

BESTE ORIGINALSANG

Toy Story 3

 

BESTE LYDMIX

Inception

 

BESTE LYDREDIGERING

Inception

 

BESTE DOKUMENTARFILM

Inside job

 

BESTE KORT-DOKUMENTAR

Strangers No More

 

BESTE ANIMERTE KORT FILM

The Lost Thing

 

BESTE KORTFILM

God of Love

 (83. Academy Awards :)

 

Ja, det var litt av en liste. Noen av disse filmene er faktisk ganske bra, så har du ikke sett de enda kan de være verdt en titt. Bring the popcorn and the chocolate prince and just enjoy ;)

 

Oscar nominasjoner 2011

Her er Oscar nominasjonene :)

BESTE MANNLIGE HOVEDROLLE


Javier Bardem for Biutiful

Jeff Bridges for True Grit - Et ekte mannfolk

Jesse Eisenberg for The Social Network

Colin Firth for Kongens tale

James Franco (hmm, den kjekkeste :) for 127 timer

BESTE KVINNELIGE HOVEDROLLEAnette Bening for The Kids Are All Right

Nicole Kidman for Rabbit HoleJennifer Lawrence for Winter's BoneNatalie Portman for Black SwanMichelle Williams for Blue Valentine

BESTE MANNLIGE BIROLLEChristian Bale for The FighterJohn Hawkes for Winter's BoneJeremy Renner for The Town (her med Ben Affleck på venstre side)Mark Ruffalo for The Kids Are All RightGeoffrey Rush for Kongens tale


BESTE KVINNELIGE BIROLLEAmy Adams for The FighterHelena Bonham Carter for Kongens tale

Melissa Leo for The FighterHailee Steinfeld for True Grit - Et ekte mannfolkJacki Weaver for Animal Kingdom

 

28.feb.2011

Hva med en Gullbillett?

Gullbillett er noe jeg husker fra filmen med Willy Wonka :)

Ifjor før jul var det en gullbillett konkurranse på blogg.no som en del av en julekalender.

Det var utrolig populært, en sånn sjokoladekonkurranse synes jeg vi burde sette igang her oxo :)

Tenkte vi skulle teste ut noen premier neste uke, hva synes du? Hadde det vært kult???

CHOCOLATE + FASHION = Chococlate LOVE
Dette super dupre showet er fra "Paris Salon du Chocolate" i Shanghai, Kina. Der har kokker og klesdesignere jobbet i ett søtt samarbeid for å lage "sjokolade-couture" ♥Her er det Chocolate hair and make up som gjelder!

 Sjokolade, kjeks, stjerner og sommerfugl ♥

 Hmm, Michael Jackson...sjokoladeballer!!!

 STOR SLØYFE PÅ RYGGEN :)

 

Denne ser litt mer high fashion ut.


Sjokoladeuniform, ble litt guttete synes jeg...

 Får tilbake gode minner fra Venezia og det fantastiske karnevalet :)Showet, nå i sitt 15. år, har blitt holdt i New York, Tokyo og Moskva.

Dette er mote som smelter lett på tungen og ikke minst på kroppen! På "Salon du Chocolate Shanghai show" er luften tung av sjokoladeduft med masse fantastiske sjokoladetyper. Kunne jo vært morsomt å ha et slikt show her i Norge :)

Mmm, det må jeg joooo få til :)

NÅ ER DET NOK!!!

Når jeg satt oppe hele natten og blogget tenkte jeg, jeg har jo ett hav av tid :)

 Ble så engasjert at jeg spiste, kiwi, salat, mandarin og drakk vitamin well og bare skrev og skrev langt utover natten :)


Etterhvert kom Sjokoladeprinsen på nattbordet godt med ♥


"Nå er det nok" Det er det jeg fikk høre fra mamma, "du skal vel ikke sitte å blogge hele natten?" og tilsyvende og sist har hun vel rett :) Hadde egentlig tenkt å møte gjengen fra USA i helgen, men man blir så tømt for energi når man sitter en hel natt med blogg. Blogging er likevel blitt en LIDENSKAP  for meg, så her vil det skje ting fremover :)

Til uken skal jeg ta en helikopter tur over holmenkollen, snakke med noen kjente musikk artister (vent og se hvem :) og masse mer!

 

Gleder meg til å fortelle om alt som skjer!

xoxo Sjokoladeprinsessen :)

28.feb.2011

From The Hills to The City

For dere som ikke kjenner til The Hills og the City, har jeg skrevet litt om disse seriene.

Whitney Port er mest kjent som it-girl og realitystjernen frabåde The Hills og The City. Det er ikke alltid like lett å være ung, pen, rik og suksessfull i Hollywood.The Hills på MTV er en reality serie, der vi følger noen unge kvinners liv. Vi følger dem gjennom sjalusi, svik, gutter, intriger og drama.

Lauren Conrad/LC fra Laguna beach, som er hovedpersonen her, jobber som praktikant for Teen Vogue, der hun også blir kjent med vår søte jordnære Whitney Port. Begge gikk inn for å bare jobbe, men trodde aldri de skulle få knytte noe vennskap<3. Whitney får etterhvert et jobbtilbud, der hun kan satse på en karriere innen mote i...New York..  Hun takker ja til jobben, og flytter til New York der vi følger henne som hovedpersonen i serien "The City". Der jobber hun for den kjente designeren Diane Von Furstenberg, hun får seg nye venner, rivaler på jobben og selvfølgelig en ny mann i hennes liv...

Ben Nemtin (kjærsten til Whitney Port) er nå aktuell på tv 2 med Buried Life. Hvis de ikke har dratt tilbake til statene, ringer jeg de direkte...kanskje jeg finner på noe med de og Duncan ikveld ♥

Har lagt til video fra The Hills, The City og Buried Life under :)

Mange lurer på forskjellen mellom de 2 sjokoladene Sjokoladeprinsen PRO og Sjokoladeprinsens Frihet.

Har skrevet litt om de 2 platene her :)

SJOKOLADEPRINSEN PRO inneholder probiotiske kulturer som er gode for magen og immunforsvaret, samt er glutenfri (gluten er ikke bra for noen, dette gjelder alle). Probiotiske kulturer finnes i en del meieriprodukter, og i disse overlever som regel under 30 prosent av kulturene, mens i kakaofett-matrixet til Sjokoladeprinsen PRO overlever over 80 prosent. det er mere ting som er bra med denne sjokoladen, det skriver jeg om senere (har vært oppe hele natta..) SUPA THUMBS UP!

Kakaoinnhold 39,8%


SJOKOLADEPRINSENS Frihet er laget HELT uten tilsatt sukker og allergikere vil finne at den ikke inneholder egg, er glutenfri og uten kunstige tilsetninger :) Frihet bruker Maltitol som sukkererstatning fordi det har færre kalorier og har mindre utslag på blodsukkermålinger, samt opprettholder en naturlig remineralisering som styrker tennene. (Hehe, kopierte litt fakta her). Sjokoladeprinsens Frihet kan også være et alternativ for diabetikere. YES! ♥

 

Kakaoinnhold 40,3%

 

Hvorfor er ekte sjokolade sunn og bra, og skikkelig deilig?

DEN ER SUNN! jeg mener den er sunn da...leste så mye om hvorfor den er sunn <3 Skal vi se her :) Spise, spise..mmm ren NYTELSE <3 Den er deilig for de den har veldig høy kvalitet.

fakta:

Sunn sjokolade med riktig forberedte, næringsrike kakaobønner med antioksidanter, mineraler og vitaminer kan

+ Hjelpe til med å redusere blodtrykket. + Bedre blodtilførselen til hjernen. + Bedre humøret og gi KJÆRLIGHETSFØLELSER + Redusere faren for åreforkalkninger og beinskjørhet. + Redusere det dårlige kolesterolet og øke det gode kolesterolet. + Redusere insulinresistens for type 2 diabetes. + Virke positivt inn på huden ved å hydrere den fra innsiden og ut m.m.Tar noe nå, og noe siden. Det var så mye som gjør den sunn og er skikkelig trøtt...

Mitt møte med: Whitney Port, THE HILLS

Igår og inatt skjedde det mye rart :)

Fra jeg kom inn døren backstage hvor det var en horde av forskjellige mennesker som svirret rundt omkring i de mest utrolige kostymer og makeup du kan tenke deg.

Backstage virr varr :)

Kjente glade kjendiser som ruslet stadig forbi mens de gjorde seg klar til show, og fest!

Jeg tok bilder som aldri før! Bilder ble tatt hvert eneste sekund helt til jeg hører en jente si: "Å se!" "det er hun fra the hills!"Jeg snur meg sakte, men sikkert, å der rett forran meg ( vi snakker om noen få meter! ) står Whitney Port!

Dekket inn i masse klær titter en glad sjel frem, vikelig en sånn sann solstråle har jeg aldri sett før!

Vi hilser og får vekslet noen ord og latter sammen, hun forteller meg at kjæresten hennes Ben Nemtin (aktuell i tv showet Buried Life, skriver om han og Duncan senere :) skal gå på catwalken denne gang og at hun gleder seg til å se han og showet. Skikkelig hyggelig og søt jente er hun (mer behagelig vesen skal man lete lenge etter).

Til min store overraskelse ende vi opp sammen med Whitney under Showet ♥ ( yay!) Det så ut som hun stortkoste seg :)

MTV, busy life!

Møtte nettopp Sami my friend @ MTV ( http://blog.mtv.no/sami/ her kan dere sjekke bloggen hans). Han fortalte meg at han nettopp hadde kommet fra Paris, og måtte spise i Taxien for å rekke VM og show (hmm, høres litt ut som livet mitt igrunn). Vi snakket om masse morsomme greier til sommern, hihi (fortsatt hysj, hysj).

Sami er "the man" og jeg er "the girl" lissm. :)

Karoline Berget prøver seg på direktøren av Max Factor.

Jeg snakket med direktøren i Max Factor som har sluppet en hel serie med sjokoladesminke, HELT FANTASTISK.

Han sa det var noe som bare gikk unna, akkurat som Sjokoladeprinsen ♥ :)Karoline Berget (var med på paradise hotel og har nå sin egen blogg) prøver her å kysse TK (dir. Max Factor).

 

24.02.11Intervju med Simen Staalnacke

Da vi var backstage igår, var vi så heldig å få noen minutter med denne karen.


En svært positiv og glad kar!

-Hva er nøkkelen til deres suksess?

I hovedsak helt klart hardt arbeid, arbeidet har blitt en livsstil.

-Hvor lenge har dere jobbet med denne kolleksjonen?

I ca 2år, vi satte oss ett mål allerede da det ble bestemt av VM skulle foregå i Oslo, og siden har vi jobbet hardt for å få det gjennomført. Vikig og fokusere på de norske verdiene, legger han til.

Han forteller også at showet komme til og bli spektakulært, og at alle modellene skal gå til norsk musikk. Noe han har stor tro på blir bra.

Og det kan vel vi som va der bekrefte! Et fantastisk show!


Arve Tellefsen kom inn på scenen i en hvot trebåt, hvor han spilte en nydelig låt. Stemningen var magisk.


På scenen til venstre Marita Skeivik Frost (kjent fra Top Model showet på TV3).Peder Børresen ser ut til å være strålende fornøyd med kveldens show!

Og det har han all grunn til og være.

Ønsker dere en herlig dag videre.

-Lene Orvik


Moods of Norway Fashion show

Idag har vi vært på fine eventyr sammen med sjokoladeprinsen og sjokoladeprinsessen. Vi var så heldige å få pressepass til Moods of Norway Fashion show, hvor vi fikk intervjuet litt forskjellige folk. En utrolig fin opplevelse og få være med på dette. Også så mange positive og glade mennesker! Herlig.

Intervjuene kommer, men imens får dere noen bilder.


-Sjokoladeklemmer fra Lene & Therese

23.02.11

Må ha den, bare må ha den.

Hei på dere, og velkommen til denne nye, og fantastiske bloggen. Jeg heter Lene Orvik, og jeg har fått det ærefulle oppdraget å være sjokoladeprinsessens hjelper. Vi skal ut på mange herlige eventyr sammen. Eventyret startet da verdens beste sjokolade ble oppfunnet, og jeg synes konseptet er helt genialt. Hvem vil vel ikke spise sunn sjokolade?! En sjokolade som smaker helt himmelsk, og som virkelig smelter på tungen. I tillegg kan man nyte den, med god samvittighet? Det har jeg ikke opplevd før jeg testet ut denne herligheten.Mmm, nydelig god! Helt fantastisk.
Jeg skulle teste Sjokoladeprinsen PRO, men da jeg skulle kjøpe den tidligere idag, var den utsolgt - noe jeg godt kan skjønne. Men, heldigvis (for meg) var det ett lite utvalg av frihet igjen. 

Thumps up. Sjokoladen får en soleklar 10?er fra meg! Må prøves, så løp og kjøp!

Selges i butikker som Mix, Almea.no,  Meny, Eurospar, Ultra og Centra.


Herlige sjokoladeklemmer
-Lene Orvik

Moods of Norway Show

Wooohhoooooo!!!

Moods of Norway Showet imorgen kommer til å bli av skaftet! For dere som går glipp av det eller ikke har full tilgang så vil jeg fortelle dere om opplevelsen, det lover jeg ♥

 

Gode følelser

Jeg vil gjerne takke dere som tar dere tid til å følge denne bloggen. Helt siden den deilig og sunne sjokoladeprinsen sjokoladen vant skaperen, har jeg hatt denne bloggen i bakhodet. Er så mange fantastiske opplevelser man har lyst til å dele (hmm, hadde jeg bare hatt en blogg :) Mange fans over hele Norge ønsket jeg skulle gjøre dette, og hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Dere er helt utrolige! ♥

Jeg har også hørt kritikk, en kjent blogger fortalte meg en gang at blogging tilhører fortiden. Jeg tror derimot at det er viktigere enn noensinne. Det skjer ting rundt oss, og den ærligste stemmen er nettopp oss bloggere (wow jeg sa oss :) jeg er igang! Velkommen til Sjokoladeprinsessens blogg.

Ski-VM 2011

Selv min gode samfunnsbevisste venn dir. Jan Grønbach borte på Google har hoppet på Ski VM crazen i Oslo! Nå har Ski VM 2011 nettopp hatt åpningssermoni, med sang, latter og spill. På ekte norsk vis! Tror dette kan bli et fint Ski-VM :o)

Kronprins Haakon Magnus av Noreg presenterer Ski-VM 2011


Jeg er Sjokoladeprinsessen (15).
Her skriver jeg og mine stjerner
om nye opplevelser, tanker og selvfølgelig deilig sunn sjokolade.

Trykk på "Sjokoladeprinsessens stjerner-knappen" over for å se stjernene mine.


bloglovin
hits