Kategori: Hverdagsliv

Jeg har blitt brunetteHar ikke blogget på lenge! Beklager! Jeg har forresten blitt brunette

Ben & Jerry'sHjelp megHva skal man gjøre når det regner????

En veldig søt film!

Heihei! I går var jeg som sagt hos Silje og vi så en veldig fin film jeg bare mååå anbefale dere. Blue Crush 2. I dag har jeg spist frokost hos silje, vært på ikea og trent med Ingvild. Utrolig hva jeg rekker på kort tid. Etterpå skal jeg møte noen fine snuppelupper i byen. Kos! Har du sett blue crush 2? :)


SILJEMOR

Hey! I dag har jeg vært i byen med Siljemor. Kaffe på circa og litt shopping. Nå skal jeg til Silje med Ingvild og ha sleepover. Har egentlig ikke en veldig spennende dag i dag, men Silje og Ingvild gjør den meget fin♥ Ha en fin kveld!!!!!


Beklager for lite bilde. Dere vet, webcam...SLOTTSFJELL, dag 2

Hey! Her har dere noen bilder fra festivalen på lørdagen. Nok en herlig dag i Tønsberg. Fikk desverre ikke inn kameraet tidligere på dagen, noe som var veldig dumt. Da hadde dere nemlig fått masse bilder av meg overalt i forskjellige hengekøyer og i digge store chill-puter. Heh. Livet er herlig!!! Skaffet meg også deksjel til iphonen min. Skal vise det til dere i morgen. Verdens fineste.SLOTTSFJELL, dag 1

Hei! I går var jeg på slottsfjell festivalen. Overnattet til i dag og kom sliten hjem og tok meg en laaaang varm dusj. Herlig. Dagen var super, storkoste meg og gleder meg til å tilbringe dagen der i morgen også. Fikk ikke lov til å ta med meg kameraet inn på kvelden, men har noen bilder fra dagen! :)
Festival outfit
Lunsj i Tønsberg

Hei! I dag tok jeg toget til Tønsberg og spiste lunsj med lillesøster♥ Veldig pent vær i dag, noe jeg setter STOR pris på. Gleder meg til i morgen, da skal jeg på slottsfjell festivalen :)


Skal du på slottsfjell i morgen?

Last night

Heihei! I går var jeg på kino med Ingvild og Silje. Utrolig koselig å se jentene igjen og i og med at det var så lenge siden sist vi var sammen tilbringte vi derfor hvertfall 12 timer sammen for å virkelig ta igjen det tapte. Vi så jo selvfølgelig på Harry Potter og dødstalismanene del 2. Vil si den var veldig bra! Jeg er ganske kul med 3D briller da... La meg forresten til å sove klokken 3 i natt og våknet 7.30. Uvanlig. 
Har dere sett del 2? 


Bildene fra Italia

Hei! Nå er jeg i Norge igjen. Beklager for at det ikke ble oppdateringer fra meg gjennom ferien. Beklager, beklager. Men jeg har hatt en utrolig bra ferie og vil dele noen bilder med dere! Så, kos dere med masse masse bilder av meg og sånt. 

Først vil jeg at dere skal se maten jeg spiste. Dette pluss litt kylling har jeg levd på de to ukene.
Syyyykt stor

Også må dere se noen av barene jeg har vært på.


Også må dere se den nye bilen jeg kjøpte meg.Har kjøpt masker og sko som jeg kan vise dere senere! Håper bildene falt i smak og at dere har hatt det like fint som meg så langt i ferien:)

In Monterosso

Hei! Beklager for kun utenlandske bokstaver. Hehe. Jeg er naa i Italia, naermere bestemt Monterosso. Her skal jeg tilbringe dagene fram til lordag. Etter det skal jeg videre til Venezia, Milano ogsaa videre. Det er saa deilig!!! Sol, sol, sol, bade, sol, is, sol, pizza. Herlig. Reiste i hele gaar, saa er veldig sliten. Derfor har jeg brukt omtrent hele dagen paa stranden i dag. Har tatt noe bilder til dere, men internettet er sykt tregt her. Beklager for det!
 
"Sitter der paa flyplassen og nerden iphone maaax"

Haha, det var alle bildene denne pcen klarte aa laste opp. Fint. Da blogges vi sterkere! Ciao ♥ 

ITALIA

Nå har dagen kommet! Ville bare si hade så bra i det norske finværet. Kommer hjem om to uker. Skal blogge så mye jeg får til, men er ikke helt sikker på hvor mye internett tilgang det er der. CIAO ♥ 

Say hello to Sidney from me

Hei! I dag har jeg vinket farvell til noen av mine flotte venner. Veldig koselig. Samlet oss og hadde DEN gode lunsjen sammen, sol og tusen tårer. hehe. Martine og Torhild reiser til Australia om et par dager og jeg reiser til Italia og England så jeg ser de faktisk ikke igjen før omtrent 7 uker. Høres ut som en eeeeeevighet. Fikk hvertfall sagt ordentlig hade! 

Zenon


Pakkepakkepakke

Hei! Jeg sitter INNE i VARMEN og ser ut på REGNET. Pakker til Italia. Reiser på mandag og gleder meg som en liten unge til å komme meg bort fra dette regnværet!!! Hva skal dere i ferien?
Siden det regner, hører jeg på regnsanger:
ItaloBrothers ? Cryin' In The Rain - Video Edit 
 

KosekveldLighters

Hejho♥ Da var det tid for barnevakt jobbing igjen! Er kjempe koselig å passe på jentene. Verdens snilleste må det vel være. Det er fint vær, har fått tilbake pcen min, jeg er glad og i kveld skal jeg spille volleyball og kose meg med en herlig gjeng mennesker. 

http://open.spotify.com/track/4BWBbJ9MKpnt30SFYEomzJ   ♥ 

Bildedryss!

Hei♥ Gjennom produseringen av dette innlegget har blogg.no klikket to ganger. Flott. men jeg prøver igjen. I dag var det absolutt siste dag på ungdomsskolen. Dagen besto av underholdning og vitnemålsutdeling. Dere skulle virkelig vært å sett på underholdningen. DØDS bra! Gutter kan faktisk danse de også. Haha. Etter en dag med fine mennesker, flott vær og noen triste tanker dro klassen min på Jonas B for å ha vår siste lille event sammen. Veldig koselig. Takk for i dag! Kommer til å savne dere alle masse masse! Tok en del bilder og har prøvd meg litt på retro redigering. Hva synes dere?
Silje og Ingvild


Fredrik og Kristian


Magnus og jeg


Silje, Jovana og Solveig


Martine og Habib


Silje


Ingvild


Silje og Silje


Solveig


Sam og Kristian. Ikke alle var like glad for sommerferie? Rart..Magnus


Jentene!


Gutter som har kledd seg ordentlig. Fine♥


Klassen min♥

RICCOVERO
Jeg ELSKER disse to kjolene. Love, Love, Love! Vil du ha kjolene fra RICCOVERO denne sommeren? Det vil jeg!

Chris Brown ft. Justin Bieber- Next 2 You - Sing-a-long!

Linken under er for videon, starter som en ekte film <3

http://www.youtube.com/watch?v=b2CAGDqUEzU

Videon under er for sing - a - long, herlig hvis man vil lære seg sangen!

We can pray for sunny weather, But that won't stop the rain


Change in plans

Hey♥
I dag har jeg vært veldig flink! Sto opp tidlig for å dra på trening med Ingvild. Ikke dårlig på en rainy day som dette. Skulle egentlig på VG lista i dag, men siden det er så stusselig vær tar jeg kvelden hjemme med venner og lager fin middag og ser konserten på tv. Vil dere forresten se hva jeg gjorde i går?:Hæhææ, jeg var skikkelig flink
Endeliiiiiig

Hei!♥
Endelig er det min tur til å si at det er sommerferie. Det har jeg ventet lenge på. Haha. Har vel to dager til på skolen, men det er bare chille dager. I dag hadde jeg siste dag med eksamen, noe som gikk veldig bra! Feiret med en is i byen med et par herlige folk, og resten av dagen i dag skal jeg ta med ro og ende kvelden med film hos Silje.Her poser jeg med de fine notatene mine. De er trykket godt ned i søppelkassen nå for å si det på en pen måte.

Eksamensforbredelser

Hey! Jeg kom opp i samfunnsfag muntlig eksamen. Woho♥♥ Derfor sitter jeg nå på biblioteket  med Ingvild og Martine for å lære masse uforståelige greier. Ønsk oss lykke til!


Forresten, gå inn på http://dresserracing.blogg.no/ ! En super blogg med noen fantastiske gutter som er med på en konkurranse. Lykke til, gutter ♥

A walk in the sun

Sjokoladespa

Hei,

idag var vi på sjokoladespa med vinneren av gullbilletten. Skikkelig deilig med sjokoladebehandling, huden ble myk og god.Caroline og vinneren Ellen, en kjempehyggelig fysoterapeut :)

2. GULLBILLETT VINNER

Spennende, spennende, spennende! GULLBILLETT NR. 2 i Sommer-quizen :)
Vi har en vinner av andre og siste GULLBILLETT for denne gang.


 


Jeg vil gjerne gratulere Ellen fra Oslo

Du svarte riktig og dro til deg den siste GULLBILLETTEN! Vi sender deg en e-mail med detaljene. Vi skal på Sjokoladespa sammen på pinsesøndag!!

Kos deg med:

  • 90 minutter med beroligende behandlinger
  • Masse ekte sjokolade
  • Hot Chocolate Massage for hele kroppen
  • Parafinvoksbehandling for hele kroppen
  • Avslappende behandlinger som etterlater huden myk som silke

Det vil bli flere konkurranser i fremtiden, så bare å følge med.

Water Games!

Hallo♥
Jeg lovet dere fart og spenning, så det skal dere få! I dag har Martine og jeg vært med på Water games. En veldig morsom og hard konkurranse! Minner litt om Wipeout. Haha.


Jeg er en engel.
Martine skulle ønske hun var en fugl.Engelen falt ned fra himmelen.Her er vi i mål og vi vant!!!!!!!!! nesten....

Torhild fine♥ Super flink fotograf!

Bilder fra Tønsberg med beste jentene

Hei♥

Her er vinneren av konkurransen!
http://sjokoladeprinsessen.blogg.no/1307737840_1_gullbillett_vinner.html

Vil du være med på neste konkurranse?
http://sjokoladeprinsessen.blogg.no/1307651753_sjokoladeprinsessens_.html

I dag har jeg vært Tønsberg med Silje, Torhild og Martine. Vi har hatt det utrolig koselig!! Vi lunsjet, shoppet, spiste middag og har blitt kjent med Tønsbergs gater.


Tusen takk for en super dag! Gleder meg til i morgen, da blir det fart og spenning!!!!!! Stay tuned....

1. GULLBILLETT VINNER

Hei,

Kjempemorsomt at dere ble med på konkurransen! Får håpe det kommer flere av disse :) bare å følge med!

Jeg vil gjerne gratulere Victoria fra Lillestrøm

Du fikk alle HELT RIKTIG! Vi sender deg en e-mail, GRATULERER MASSE!!! Vi skal på Sjokoladespa sammen på søndag!! Du vinner også masse nydelig sjokolade, wooohoo!!!

For dere som ikke vant, er det fortsatt mulig, det er jo tross alt en GULLBILLETT igjen. Og husk, det er lov å prøve flere ganger!

FORTSATT LYKKE TIL MED Å VINNE DEN SISTE GULLBILLETTEN!!!!

Sjokoladeprinsessens Sommer Quiz - vinn siste av 2 GULLBILLETTER

Hei alle sammen,

mange som prøvde seg på den første sommer-quizen, så dette må vi gjøre oftere.

Siden jeg var så heldig at Sjokoladeprinsen gav meg HELE 2 GULLBILLETTER starter vi like så godt med runde 2 med en gang.Herlig...sjokoladespa, gleder meg til søndag :)VINNEREN AV 1. GULLBILLETT ANNONSERES FREDAG 10. JUNI ;)
Det her den siste av 2 konkurranser.

Obs. vi drar sammen på Sjokoladespa på Søndag og det er kun 1 GULLBILLETT igjen, nå starter den andre som stenges klokken 12:00 på lørdag.

Langhelg ved sjøen!

Hei! ♥
Håper alle har meldt seg på konkurransen på innlegget under! Gleder meg til å dra på spa med to vinnere:)
Jeg har langhelg nå, heeelt fram til mandag. Derfor drar jeg til Tønsberg og Åsgårdstrand med tre herlige jenter. Vi skal være der et par dagen, det blir kjempe koselig!! Håper bare på at regnet holder seg borte...

Sjokoladeprinsessens Sommer Quiz - vinn en GULLBILLETT

Hei alle sammen, det er sommer og konkurranse-tid.
Det er vel åpenlyst at jeg liker Sjokoladeprinsen, så jeg spurte de om de kunne hjelpe meg med en konkurranse.

Sjokoladespa, mmm :)


Det er 2 konkurranser og det er her den første.


Obs. vi drar sammen på Sjokoladespa på Søndag og det er kun 2 GULLBILLETTER, den første konkurransen stenges klokken 22:00 på torsdag, da starter den andre som stenges klokken 12:00 på lørdag.
Da er denne GULLBILLETT-konkurransen stengt, det er fortsatt en sjangse til, andre og siste GULLBILLETT kommer med egen quiz NÅ!
Vinner av første GULLBILLETT blir annonsert fredag-kveld.
LYKKE TIL! :)

Guess what???

Jeg fikk 6'er på prøvemuntlig!! Kunne ikke vært mer fornøyd akkurat nå. haha. Ville egentlig bare dele den fine nyheten med dere. Wohoo, heaven is on earth ♥♥♥ Kjærlighet

Hei! ♥ Nå øver jeg på norsk prøvemuntlig eksamen. Skal snakke om kjærlighet, dagbøker, Arne Berggren og novellen hans jævla postkasse. Veldig interessant. Har tidenes tregeste dag i dag. Tror hele tiden at klokken virkelig har stoppet. Gleder meg til eksamen er over! Hva skal du i dag? Har du en like kjedelig og treg dag som meg?

Verdens beste lunsj

Hei! Beklager for veldig lite blogging! Klarte selvfølgelig å glemme kameraet hjemme. Men! I dag har jeg vært på skolen i 20 minutter. Veeeeldig deilig! Fikk vite hva jeg kom opp i prøve muntlig eksamen. Kom opp i norsk med temaet kjærlighet. Er vel egentlig fornøyd med det. Siden vi sluttet før klokken ble 9, gikk Ingvild og jeg en tur rundt i byen også fant vi ut at vi ville ha lunsj! Derfor dro vi på butikken og så hjem til meg for å lage verdens beste grillspyd og dessert. Om en liten stund drar jeg til to søte jenter for å være barnevakt et par timer og etter det skal jeg på trening. Ønsker dere en fin dag videre♥♥

 

Picture your day

Dagen min så langt i dag:


Gikk til skolen.


Endelig en dag med solbrillene mine♥ Lenge siden sist.


Og så ble de ødelagte... 


Spiste lunsj!

Dro til byen og shoppet litt på bikbok! Måtte erstatte de gamle og ødelagte brillene mine.

Tilbake til skolen for å slappe av i vinden.


Sove litt med Ingvild fordi vi ville sove.


Og så måtte vi stå opp fordi vi var ferdig meg skoledagen. Hei, Magnus! Takk for at du vekket oss med å vippe benken. Alltid koselig å våkne med et skrik.Dagens lille tips - Everyday Minerales

"...one glorious day, she found a beautifully designed, well priced, truthful, all natural company. No Bismuth, Parabens, SLS... the list went on and on!! So she decided to try them... then something amazing happened... No more breakouts. No more burning, dry, itchy eyes!! The eyeshadows were like silk and the base makeup was light as a feather. And best of all? She didn't have to go broke in her quest for looking pretty because Everyday Minerals prices are amazing!!! Your service is quick, your quality is impressive. I'm ordering more... and I'm telling my friends. THANK YOU Everyday MIRACLES" En liten del av et love letter på www.everydayminerals.com.

Everyday Minerales er et sunt, bra og billig sminkemerke. Når jeg sier billig tenker dere sikkert at det ikke er noe bra. Men det er virkelig bra. Fra første fondationpudder boks ble jeg avhengig og har brukt det siden den gang. Jeg vil ikke si at det dekker 100%, for det gjør det ikke. Men det gir et bra og naturlig resultat som dekker mye. Og hvem liker vel ikke naturlig? Naturlig ser mye bedre ut enn brunkremer med mennesker på. Hva synes du? Jeg har også brukt andre produkter fra Everyday Minerales som lip care og nighttime moisturizers. Ta en titt på hjemmesiden deres, for de har mye annet å by på. Akkurat nå har de en søt sommer kit med forskjellige produkter i. De pleier alltid å pakke inn produktene veldig søtt så det er alltid koselig å  åpne pakkene. Det er et stort pluss! Anbefaler dere å kjøpe sminkebørstene, for de er virkelig digge. Og ikke glem, dette er mineral sminke og ødelegger ikke huden. Perfekt i sommer! Leveringen er kjapp. En ting til.. Tenk på toll når du bestiller, for dette er ikke fra Norge. Sminken er forresten Ikke testet på dyr. Today's outfit

Hei!♥
Regn. Igjen. Elsker det. Nei.

Uansett regn eller ikke må jeg jo på skolen. Så på skolen har jeg vært! Sluttet en time tidligere i dag fordi vi har en veldig snill lærer. Takk for det! ♥♥ I dag har jeg endelig tid til å gjøre noe fornuftig som å lage meg god middag, kose meg med masse sjokoladeprinsen sjokolade, rydde rommet mitt, pakke og kanskje jeg til og med rekker å trene! Pakke fordi jeg skal til Tønsberg i morgen og være der et par dager. Langhelg er greit det :D Det kommer en anbefaling senere i dag eller i morgen. So stay tuned! Slik så jeg ut på morgenen i dag. Ikke så veldig glad, men dere ser vel at jeg prøver å presse frem et liiite smil? eller?


Today's outfit

 Heyhey! Sitter å koser meg med en kopp te hos Martine ♥ Naturfagprøven er bestått og jeg kan endelig senke skuldrene og slappe ordentlig av. Senere i kveld skal jeg på trening, men nå ser vi på paradise og skal spise god grillmat :) Her er today's outfit.Regnværsdag

Hei♥

I natt har jeg hatt sleepover med min kjære Ingidingi♥ Vi har desverre ikke tatt noen bilder, men vi har hatt det veldig koselig. Også, over til noe helt annet. Jeg blir i så  syykt dårlig humør av å se ut av vinduet!!! regn, regn, overskyet, regn. Plutselig dukker solen opp, og jeg tenker ah, endelig! men så med ett blir den borte igjen. Det blir ikke veldig mye bedre med tanke på at jeg har naturfagprøve i morgen. Jeg vil ha sol, shorts og ferie. Nå. Så, på en tung dag som dette tenkte jeg at vi kunne leke at det var sommer, og at vi skulle lage verdens beste smoothie! HEHE.

Eksotisk smoothie - dette trenger du:
Ananas
Mango 
Banan 
Druer
Appelsinjuice

Til 2 personer:
1 hel ananas 
1 mango 
1 banan 
6-7 druer 
Appelsinjuice

1. Rens hele ananasen. Husk å fjern den harde kjernen. Skjær i grove biter og ha i blenderen.
2. Rens mangoen og ha i blenderen sammen med banan og druer. Ha i appelsinjuice til blenderen får tak og kjør til en jevn masse.
3. Pynt for eksempel med en melonskive.
Bilde og oppskrift funnet her.Ønsker dere alle en fin dag videre! Nå skal jeg synke dypt ned i verdenen om syrer og baser. Blogges!

Perfekt

Hei! ♥
I dag har jeg startet dagen perfekt. Jeg fikk Costume og sjokoladeprinsen i goodiebagen på torsdag så dette utnyttet jeg nå. Herlig å sitte i senga og lese, spise digg sjokolade og la alle bekymringer fly av sted for en liten stund. Videre i dag har jeg planer om å øve på naturfag og feire verdens beste mamma sin bursdag!! :)
Gratulerer med dagen, mamma ♥ Har du også hatt en perfekt morgen? :)
 

I love my best friend
Pictures by: Torhild L.
Girls: Ingvild and Sjokoladeprinsessen 

 Deilig med ferie!

Heihei! ♥

Kjenner det er sykt deilig med ferie! Gjør akkurat det jeg vil, når jeg vil, omtrent hvor jeg vil. Drar snart til Tønsberg med familien min for å besøke venner og familie, noe jeg gleder meg til :)

Var på en veldig koselig hyttetur for et par dager siden. Den besto hovedsaklig av koselige kvelder i solnedganger, summer feeling, latter, grillmat, bading og noen bilder som dere ser under :) 
God påske videre ♥
Hva gjør dere i ferien? Jeg er Sjokoladeprinsessen (15).
Her skriver jeg og mine stjerner
om nye opplevelser, tanker og selvfølgelig deilig sunn sjokolade.

Trykk på "Sjokoladeprinsessens stjerner-knappen" over for å se stjernene mine.


bloglovin
hits