april 2011: Deilig med ferie!

Heihei! ♥

Kjenner det er sykt deilig med ferie! Gjør akkurat det jeg vil, når jeg vil, omtrent hvor jeg vil. Drar snart til Tønsberg med familien min for å besøke venner og familie, noe jeg gleder meg til :)

Var på en veldig koselig hyttetur for et par dager siden. Den besto hovedsaklig av koselige kvelder i solnedganger, summer feeling, latter, grillmat, bading og noen bilder som dere ser under :) 
God påske videre ♥
Hva gjør dere i ferien? 


april 2011: Kontakt

Sjokoladebudet flyr innom med sjokolademail via

media@ektesjokolade.no | sjokoladeprinsessen@ektesjokolade.no | bestilling@ektesjokolade.no

Jeg er veldig takknemlig for å motta mail, hvis noen mail ikke blir besvart, er dette meget beklagelig. Jeg gjør så godt jeg kan for å besvare så mange jeg kan.

Jeg kommer til å sette opp en mulighet for å lese hvilken spørsmål og svar som går igjen mest med direkte link til tidligere innlegg. Her er det bare å kose seg!

april 2011: SjokoladestjernerSjokoladeprinsessens stjerner er bloggerne som skriver innlegg og legger ut innlegg på denne bloggen. Følg med å se hva som skjer!

april 2011: For dere som er nye til Sjokoladeprinsessen bloggHei, for dere som er nye til sjokoladeprinsessen bloggen min består den av livet mitt, fantastisk opplevelser og deilig sunn sjokolade :)Venninnen min Martine til venstre og meg til høyre :)

Det hele startet på en onsdag. Jeg og hjelperne mine skriver om masse forskjellig som skjer hver dag.

Blant tidligere kvalitetsinnlegg finner du intervju av musikk artister, kjendiser, designere, Moods of Norway fashion show backstage, sjokolade cat-walk, musikk, helikopter tur over Holmenkollen, Oscar utdelingen og masse mer!Madcon Yosef med en munn full, thihihi :D

Moods of Norway designer Simen Staalnaacke, superhyggelig kar!Arve Tellefesen under VM, med fiolinspill.Var oppe hele natten under Oscar utdelingen :)

Vi så Black Swan for å se om den virkelig fortjente en Oscar, og den var virkelig bra :)


Andrea ♥ til venstre og meg til høyre (forbreder oss til helikopter tur).

Over holmenkollen under VM, fullpakka stadion!

Mye kommer til å skje fremover, så følg med og...

God fornøyelse!

Jeg er Sjokoladeprinsessen (15).
Her skriver jeg og mine stjerner
om nye opplevelser, tanker og selvfølgelig deilig sunn sjokolade.

Trykk på "Sjokoladeprinsessens stjerner-knappen" over for å se stjernene mine.


hits