mai 2011: Today's outfit

Hei!♥
Regn. Igjen. Elsker det. Nei.

Uansett regn eller ikke må jeg jo på skolen. Så på skolen har jeg vært! Sluttet en time tidligere i dag fordi vi har en veldig snill lærer. Takk for det! ♥♥ I dag har jeg endelig tid til å gjøre noe fornuftig som å lage meg god middag, kose meg med masse sjokoladeprinsen sjokolade, rydde rommet mitt, pakke og kanskje jeg til og med rekker å trene! Pakke fordi jeg skal til Tønsberg i morgen og være der et par dager. Langhelg er greit det :D Det kommer en anbefaling senere i dag eller i morgen. So stay tuned! Slik så jeg ut på morgenen i dag. Ikke så veldig glad, men dere ser vel at jeg prøver å presse frem et liiite smil? eller?


mai 2011: Today's outfit

 Heyhey! Sitter å koser meg med en kopp te hos Martine ♥ Naturfagprøven er bestått og jeg kan endelig senke skuldrene og slappe ordentlig av. Senere i kveld skal jeg på trening, men nå ser vi på paradise og skal spise god grillmat :) Her er today's outfit.mai 2011: Regnværsdag

Hei♥

I natt har jeg hatt sleepover med min kjære Ingidingi♥ Vi har desverre ikke tatt noen bilder, men vi har hatt det veldig koselig. Også, over til noe helt annet. Jeg blir i så  syykt dårlig humør av å se ut av vinduet!!! regn, regn, overskyet, regn. Plutselig dukker solen opp, og jeg tenker ah, endelig! men så med ett blir den borte igjen. Det blir ikke veldig mye bedre med tanke på at jeg har naturfagprøve i morgen. Jeg vil ha sol, shorts og ferie. Nå. Så, på en tung dag som dette tenkte jeg at vi kunne leke at det var sommer, og at vi skulle lage verdens beste smoothie! HEHE.

Eksotisk smoothie - dette trenger du:
Ananas
Mango 
Banan 
Druer
Appelsinjuice

Til 2 personer:
1 hel ananas 
1 mango 
1 banan 
6-7 druer 
Appelsinjuice

1. Rens hele ananasen. Husk å fjern den harde kjernen. Skjær i grove biter og ha i blenderen.
2. Rens mangoen og ha i blenderen sammen med banan og druer. Ha i appelsinjuice til blenderen får tak og kjør til en jevn masse.
3. Pynt for eksempel med en melonskive.
Bilde og oppskrift funnet her.Ønsker dere alle en fin dag videre! Nå skal jeg synke dypt ned i verdenen om syrer og baser. Blogges!

mai 2011: Perfekt

Hei! ♥
I dag har jeg startet dagen perfekt. Jeg fikk Costume og sjokoladeprinsen i goodiebagen på torsdag så dette utnyttet jeg nå. Herlig å sitte i senga og lese, spise digg sjokolade og la alle bekymringer fly av sted for en liten stund. Videre i dag har jeg planer om å øve på naturfag og feire verdens beste mamma sin bursdag!! :)
Gratulerer med dagen, mamma ♥ Har du også hatt en perfekt morgen? :)
 

mai 2011: Moteshow for anouk!!!

Hallo:) ♥
I går var jeg på moteshow med en herlig gjeng. Hadde en fantastisk dag! Møtte mange modeller, som forresten elsket sjokoladeprinsen (kommer mer om dette senere).  Det ble desverre litt regn, men små skader ble det for paraplyen var med.
Julie, Caroline Maria, meg


Lina, Trond, Maria, Linn og Mira

Vi fikk en veldig fin goodiebag:) Etter moteshowet dro Martine, Lina, Maria og jeg på friday's. Spiste kjempe god mat, koste oss og løp til stasjonen for å rekke toget, som vanlig.
 

mai 2011: I love my best friend
Pictures by: Torhild L.
Girls: Ingvild and Sjokoladeprinsessen 

 Jeg er Sjokoladeprinsessen (15).
Her skriver jeg og mine stjerner
om nye opplevelser, tanker og selvfølgelig deilig sunn sjokolade.

Trykk på "Sjokoladeprinsessens stjerner-knappen" over for å se stjernene mine.


hits