juli 2011: Ben & Jerry'sjuli 2011: Hjelp megHva skal man gjøre når det regner????

juli 2011: En veldig søt film!

Heihei! I går var jeg som sagt hos Silje og vi så en veldig fin film jeg bare mååå anbefale dere. Blue Crush 2. I dag har jeg spist frokost hos silje, vært på ikea og trent med Ingvild. Utrolig hva jeg rekker på kort tid. Etterpå skal jeg møte noen fine snuppelupper i byen. Kos! Har du sett blue crush 2? :)


juli 2011: SILJEMOR

Hey! I dag har jeg vært i byen med Siljemor. Kaffe på circa og litt shopping. Nå skal jeg til Silje med Ingvild og ha sleepover. Har egentlig ikke en veldig spennende dag i dag, men Silje og Ingvild gjør den meget fin♥ Ha en fin kveld!!!!!


Beklager for lite bilde. Dere vet, webcam...juli 2011: SLOTTSFJELL, dag 2

Hey! Her har dere noen bilder fra festivalen på lørdagen. Nok en herlig dag i Tønsberg. Fikk desverre ikke inn kameraet tidligere på dagen, noe som var veldig dumt. Da hadde dere nemlig fått masse bilder av meg overalt i forskjellige hengekøyer og i digge store chill-puter. Heh. Livet er herlig!!! Skaffet meg også deksjel til iphonen min. Skal vise det til dere i morgen. Verdens fineste.juli 2011: SLOTTSFJELL, dag 1

Hei! I går var jeg på slottsfjell festivalen. Overnattet til i dag og kom sliten hjem og tok meg en laaaang varm dusj. Herlig. Dagen var super, storkoste meg og gleder meg til å tilbringe dagen der i morgen også. Fikk ikke lov til å ta med meg kameraet inn på kvelden, men har noen bilder fra dagen! :)
Festival outfit
juli 2011: Lunsj i Tønsberg

Hei! I dag tok jeg toget til Tønsberg og spiste lunsj med lillesøster♥ Veldig pent vær i dag, noe jeg setter STOR pris på. Gleder meg til i morgen, da skal jeg på slottsfjell festivalen :)


Skal du på slottsfjell i morgen?

juli 2011: Last night

Heihei! I går var jeg på kino med Ingvild og Silje. Utrolig koselig å se jentene igjen og i og med at det var så lenge siden sist vi var sammen tilbringte vi derfor hvertfall 12 timer sammen for å virkelig ta igjen det tapte. Vi så jo selvfølgelig på Harry Potter og dødstalismanene del 2. Vil si den var veldig bra! Jeg er ganske kul med 3D briller da... La meg forresten til å sove klokken 3 i natt og våknet 7.30. Uvanlig. 
Har dere sett del 2? 


juli 2011: Bildene fra Italia

Hei! Nå er jeg i Norge igjen. Beklager for at det ikke ble oppdateringer fra meg gjennom ferien. Beklager, beklager. Men jeg har hatt en utrolig bra ferie og vil dele noen bilder med dere! Så, kos dere med masse masse bilder av meg og sånt. 

Først vil jeg at dere skal se maten jeg spiste. Dette pluss litt kylling har jeg levd på de to ukene.
Syyyykt stor

Også må dere se noen av barene jeg har vært på.


Også må dere se den nye bilen jeg kjøpte meg.Har kjøpt masker og sko som jeg kan vise dere senere! Håper bildene falt i smak og at dere har hatt det like fint som meg så langt i ferien:)

Jeg er Sjokoladeprinsessen (15).
Her skriver jeg og mine stjerner
om nye opplevelser, tanker og selvfølgelig deilig sunn sjokolade.

Trykk på "Sjokoladeprinsessens stjerner-knappen" over for å se stjernene mine.


hits